Isolatie

Geld besparen met isoleren

Spouwmuurisolatie is dé oplossing om in de winter je huis behaaglijk warm te houden zonder dat uw stookkosten omhoog schieten. Of het houdt juist je woning lekker koel op een hete zomerdag. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw wooncomfort sterk verbetert, dat u minder last heeft van vocht en schimmelplekken en dat uw woning milieuvriendelijker wordt en dus een beter energielabel krijgt. Daarnaast is het de meest eenvoudige en rendabele manier om te besparen op de energierekening. 

Isolatie

Geld besparen met isoleren

Spouwmuurisolatie is dé oplossing om in de winter je huis behaaglijk warm te houden zonder dat uw stookkosten omhoog schieten. Of het houdt juist je woning lekker koel op een hete zomerdag. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw wooncomfort sterk verbetert, dat u minder last heeft van vocht en schimmelplekken en dat uw woning milieuvriendelijker wordt en dus een beter energielabel krijgt. Daarnaast is het de meest eenvoudige en rendabele manier om te besparen op de energierekening. 

De voordelen van spouwmuurisolatie met knauf Supafill

Wilt u vrijblijvend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ook direct bellen via +31(0)77 850 96 15 of mailen info@easydura.nl
 • Isolatiewaarde en duurzaamheid
  De isolatiewaarde van een isolatiemateriaal wordt uitgedrukt in de lambdawaarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter het materiaal isoleert. Supafil spouwmuurisolatie heeft een lambdawaarde van 0,034 W/mK. Daarmee heeft het de hoogste isolatie prestaties binnen de minerale wollen. Een groot voordeel van Supafil is dat het zowel thermisch als akoestisch isoleert. Het is bovendien erg duurzaam. Dat betekent dat het lang meegaat zonder aan isolatiewaarde in te boeten.
 • Vochtwerendheid
  Supafil isolatie is waterafstotend. Schimmels, rot, bacteriën, het inzakken van het isolatiemateriaal, … krijgen daardoor geen kans. Het isolatiemateriaal is vochtwerend maar blijft wel ademen. Dat betekent dat opgenomen vocht dat zich in de muren bevindt toch kan ontsnappen. Op die manier worden vochtproblemen voorkomen.
 • Brandveiligheid
  Supafil behoort tot brandklasse A1. Dat betekent dat het isolatiemateriaal niet alleen brandwerend, maar ook onbrandbaar is.
 • Milieuvriendelijkheid en gezondheid
  Dit type glaswol bestaat voor 80% uit gerecycleerd glas, zonder toegevoegde chemicaliën. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor de gezondheid is het compleet onschadelijk.
 • Plaatsing
  Via boorgaten (minimale boordiameter = 14 mm) in de voegen van de gevel wordt de wol in de spouwmuur geblazen. De gaten worden telkens geboord in de kruising van de staande en liggende voeg om zo een optimale verdeling van het isolatiemateriaal mogelijk te maken. De korte vezel van Supafil is mooi rond waardoor de kleine vlokjes tijdens het inblazen bovendien gemakkelijk in elkaar vloeien. Zo ontstaat een naadloze vulling van de spouw.

De investering is na 3 tot 5 jaar
al terug te verdienen en kan u een
besparing van wel 30% opleveren op de gasrekening!

Spouwmuurisolatie met wol, hoe werkt het?

Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt.
Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning. Het is dan ook niet van belang dat u aanpassingen aan uw woning doet alvorens er geïsoleerd kan worden.

Spouwmuurisolatie, ook met andere materialen

Bij Easydura Isolatie verzorgen wij onder meer spouwmuurisolaties. Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten.
Bij Easydura Isolatie verzorgen wij onder meer spouwmuurisolaties. Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten. Deze vulgaten zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer netjes weggewerkt. Zoals u mag verwachten van een isolatiebedrijf dat kwalitatief sterk in de markt staat zijn wij in bezit van alle certificaten en betrokken bij diverse brancheorganisaties zoals onder meer het insula certificatie en de Isolatiewaarborg. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve en duurzame spouwmuurisolatie.
Jos Vogelzangs
24/08/2023
Op 23 aug 12 zonnepanelen geplaatst door Easydura. Werd vakkundig uitgevoerd door beide mannen. Zowel het plaatsen van de panelen als de montage van de electrische installatie. Zon scheen al fel, dus flink wat transpiratie bij het plaatsen. Maar de installatie werkte daarna als een tierelier en bracht de eerste halve dag al 9 kwh op.
J Janssen
27/07/2023
Laat je zonnepanelen met een gerust hart plaatsten door Easydura! Gisteren zijn de zonnepanelen uitstekend geplaatst door Easydura. En we zijn in alle opzichten dik en dubbel tevreden. Klantvriendelijk en vakmanschap!
Joep Thee
26/07/2023
Goede service, snel en netjes geplaatst.
Ferdi Gielen
25/07/2023
Van het eerste contact met Kay tot en met de plaatsing door Noel en Mark is alles goed verlopen. Komen afspraken na. Vriendelijke medewerkers, die gaan voor de beste oplossing, ook al is dat niet de snelste en makkelijkste. Alles netjes achtergelaten. Prima werk geleverd.
Ger Backus
25/07/2023
Super werk geleverd, makkelijk en vriendelijk. Goede tekst en uitleg. Zeer aan te bevelen.
Yolanda Huijs
24/07/2023
Easydura heeft vandaag de zonnepanelen geplaatst. Super team Burak e Glenn hebben een top prestatie geleverd. Goed op elkaar ingewerkt en puik werk afgeleverd. Super blij mee
Hennie Tissen
23/07/2023
Goed werk verricht, op de afgesproken tijd geen seconde eerder of later. Geven duidelijke feedback, als er iets niet klopt of informatie. We zijn aan het denken om het volgend jaar nog 4 achter op het dak te laten plaatsen, dan laten we het weer door EasaDura doen. Kort om echt voor iedereen een aanrader 👌
Petra en Peter Coumans
20/07/2023
Helemaal tevreden,netjes gewerkt en vriendelijke mensen!
AFCA_077
19/07/2023
Zonnenpanelen zijn opgeleverd. Deze zijn geplaatst geworden door Burak en Glenn vanuit Easydura. Zeer tevreden over! De jongens hebben hun werk netjes en goed gedaan.
Neem contact op!
info@easydura.nl
+31(0)77 850 96 15
Verstuur een bericht

Easydura
Groethofstraat 18
5916 PB Venlo
 
info@easydura.nl
+31(0)778 509 615
Zakelijke markt
Op de zakelijke markt zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Is uw bedrijf ook zo groen?
Easycheck®
Bereken gemakkelijk en snel uit wat de mogelijkheden zijn voor uw huis. Doe de Easycheck en wij nemen contact met u op.

©  Easydura.nl. Website gemaakt doorSindre.nl