Isolatie

Geld besparen met isoleren

Spouwmuurisolatie is dé oplossing om in de winter je huis behaaglijk warm te houden zonder dat uw stookkosten omhoog schieten. Of het houdt juist je woning lekker koel op een hete zomerdag. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw wooncomfort sterk verbetert, dat u minder last heeft van vocht en schimmelplekken en dat uw woning milieuvriendelijker wordt en dus een beter energielabel krijgt. Daarnaast is het de meest eenvoudige en rendabele manier om te besparen op de energierekening. 

Isolatie

Geld besparen met isoleren

Spouwmuurisolatie is dé oplossing om in de winter je huis behaaglijk warm te houden zonder dat uw stookkosten omhoog schieten. Of het houdt juist je woning lekker koel op een hete zomerdag. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw wooncomfort sterk verbetert, dat u minder last heeft van vocht en schimmelplekken en dat uw woning milieuvriendelijker wordt en dus een beter energielabel krijgt. Daarnaast is het de meest eenvoudige en rendabele manier om te besparen op de energierekening. 

De voordelen van spouwmuurisolatie met knauf Supafill

Wilt u vrijblijvend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ook direct bellen via +31(0)77 850 96 15 of mailen info@easydura.nl
 • Isolatiewaarde en duurzaamheid
  De isolatiewaarde van een isolatiemateriaal wordt uitgedrukt in de lambdawaarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter het materiaal isoleert. Supafil spouwmuurisolatie heeft een lambdawaarde van 0,034 W/mK. Daarmee heeft het de hoogste isolatie prestaties binnen de minerale wollen. Een groot voordeel van Supafil is dat het zowel thermisch als akoestisch isoleert. Het is bovendien erg duurzaam. Dat betekent dat het lang meegaat zonder aan isolatiewaarde in te boeten.
 • Vochtwerendheid
  Supafil isolatie is waterafstotend. Schimmels, rot, bacteriën, het inzakken van het isolatiemateriaal, … krijgen daardoor geen kans. Het isolatiemateriaal is vochtwerend maar blijft wel ademen. Dat betekent dat opgenomen vocht dat zich in de muren bevindt toch kan ontsnappen. Op die manier worden vochtproblemen voorkomen.
 • Brandveiligheid
  Supafil behoort tot brandklasse A1. Dat betekent dat het isolatiemateriaal niet alleen brandwerend, maar ook onbrandbaar is.
 • Milieuvriendelijkheid en gezondheid
  Dit type glaswol bestaat voor 80% uit gerecycleerd glas, zonder toegevoegde chemicaliën. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor de gezondheid is het compleet onschadelijk.
 • Plaatsing
  Via boorgaten (minimale boordiameter = 14 mm) in de voegen van de gevel wordt de wol in de spouwmuur geblazen. De gaten worden telkens geboord in de kruising van de staande en liggende voeg om zo een optimale verdeling van het isolatiemateriaal mogelijk te maken. De korte vezel van Supafil is mooi rond waardoor de kleine vlokjes tijdens het inblazen bovendien gemakkelijk in elkaar vloeien. Zo ontstaat een naadloze vulling van de spouw.

De investering is na 3 tot 5 jaar
al terug te verdienen en kan u een
besparing van wel 30% opleveren op de gasrekening!

Spouwmuurisolatie met wol, hoe werkt het?

Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt.
Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning. Het is dan ook niet van belang dat u aanpassingen aan uw woning doet alvorens er geïsoleerd kan worden.

Spouwmuurisolatie, ook met andere materialen

Bij Easydura Isolatie verzorgen wij onder meer spouwmuurisolaties. Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten.
Bij Easydura Isolatie verzorgen wij onder meer spouwmuurisolaties. Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten. Deze vulgaten zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer netjes weggewerkt. Zoals u mag verwachten van een isolatiebedrijf dat kwalitatief sterk in de markt staat zijn wij in bezit van alle certificaten en betrokken bij diverse brancheorganisaties zoals onder meer het insula certificatie en de Isolatiewaarborg. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve en duurzame spouwmuurisolatie.
Peter Nelissen
09/06/2022
Geverifieerd
Lekker snel geleverd en perfect afgeleverd, een goeie service en erg vriendelijk.
Steven Verhalle
08/06/2022
Geverifieerd
Een tevreden klant heeft ons gevraagd om een revieuw voor haar te posten. Josette Chauderlot: Kunt u voor mij een review plaatsen? Ik ben namelijk een zeer tevreden klant en heb geen Google Account.
Leonie Genzen
20/05/2022
Geverifieerd
Sehr kompetente Firma mit freundlichen Ansprechpartnern. Sie haben stets gut gearbeitet und die Absprachen haben super geklappt. Immer wieder gerne. Vielen Dank für Ihre gute Arbeit.
Beste Osteopaat
16/05/2022
Geverifieerd
zeer professioneel, snel, netjes werkend, vragen worden snel en duidelijk beantwoord, en niet alleen telefonisch of per mail werkend, maar ook aan huis komend voor intake
Michel B
10/05/2022
Geverifieerd
Snel en kundig advies ontvangen, scherpe offerte en gelukkig snel geleverd! Erg tevreden mee, bedankt!
josette chauderlot
02/05/2022
Geverifieerd
Goede en snel service met vriendelijk mensen Giede advues voor nog minder gas te gebruiken om de pannelen optimal te gebruiken top
Neem contact op!
info@easydura.nl
+31(0)77 850 96 15
Verstuur een bericht

Easydura
Veegtesstraat 41
5916 PG Venlo
 
info@easydura.nl
+31(0)778 509 615
Wat zoek je?

Zakelijk
Zonnepanelen & Installaties
Reiniging
Projecten
Ons team
Contact

Zakelijke markt
Op de zakelijke markt zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Is uw bedrijf ook zo groen?
Easycheck®
Bereken gemakkelijk en snel uit wat de mogelijkheden zijn voor uw huis. Doe de Easycheck en wij nemen contact met u op.

©  Easydura.nl. Website gemaakt doorSindre.nl