Over ons

Vanuit onze vestiging in Venlo coördineren wij projecten door het hele land. Onze klanten zijn particulieren, het MKB en grootzakelijk.

Groene toekomst

Easydura is dé vakspecialist op gebied van verduurzaming.

Om de komende jaren aan de grote transitie in de gebouwde omgeving te kunnen bijdragen Is Easydura steeds op zoek naar de meest effectieve en vooral duurzame oplossingen. Vanuit onze hoofdvestiging in Venlo ontwikkelen en coördineren wij projecten in het hele land.

Particulier én zakelijk!

Wij zijn hierbij actief in zowel de particulieren als in de zakelijke markt. In omvangrijke complexe projecten en in kleine projecten. Iedereen met een duurzaamheidsvraagstuk kan bij ons terecht.

Specialisten in het vak

Wij zijn adviseur, leverancier en installateur op het gebied van zonnepanelen en isolatiesystemen. Ook leveren wij laadpalen, energieopslagsystemen en smarthome installaties. Onze adviseurs en installatieteams zijn dagelijks werkzaam in het hele land om onze klanten te adviseren en de lopende projecten naar tevredenheid uit te voeren.

Onze belofte

Ons uitgangspunt is altijd een eerlijk advies, een hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. Ook staan wij garant voor een uitstekende service tijdens de nazorgfase van onze projecten.

Wij doen graag waar wij goed in zijn.

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

We proberen binnen 48 uur contact met je op te nemen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.