Laadpalen

Dé laadpaal voor thuis

Al vanaf 980,- inclusief installatie

 

Laadpalen

Dé laadpaal voor thuis

Al vanaf 980,- inclusief installatie

 

Elvi laadstation

Elvi is het nieuwste laadstation van EVBox en is ontworpen met het oog op de toekomst. Die insteek uit zich vooral in een flexibel karakter van het station; door de modulaire opbouw zijn de nieuwste technologieën beschikbaar maar niet verplicht. De consument betaalt hierdoor alleen voor wat direct nodig is, met de mogelijkheid dit in de toekomst naar wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe auto die supersnel laadt of een verhuizing. De Elvi is er klaar voor.

Geschikt voor elke elektrische auto van nu én de toekomst

Ben je van plan om in de toekomst een andere of tweede elektrische auto te kopen? De EVBox Elvi is gemakkelijk te upgraden dankzij modulaire, klikbare componenten. Hierdoor kunnen de laadkabels en het laadvermogen eenvoudig worden aangepast aan de nieuwe auto.

Maakt jouw leven makkelijker

Kabel erin om te laden, eruit om te rijden. Veilig en eenvoudig, zodat je moeiteloos kunt genieten van je elektrisch auto. De EVBox Elvi kan via OCPP met elke software overweg zodat jij live inzicht in je laadsessies hebt.

Makkelijk om mee te werken

Het installeren en onderhouden van de EVBox Elvi is snel en eenvoudig, omdat er slechts drie componenten nodig zijn: de muurbevestiging, het laadstation en de laadkabel (voor de versie met vaste kabel). Activeer de EVBox Elvi gemakkelijk via de EVBox Connect-app en stel je laadpaal meteen in zoals jij dat wilt.

Plus- en minpunten

  • Toplijn EVBox
  • Slimme functies
  • Hoogste laadsnelheid
  • Flexibel laadvermogen
  • Toekomst proof
  • Strak design
  • Load balancing beschikbaar
  • Altijd connectiviteit door UMTS
  • Kleur: zwart of wit

Slimme functies

Alle uitvoeringen van de Elvi worden geleverd met WiFi-verbinding waarmee u het laadvermogen van uw station zelf kunt aanpassen. De Complete versie heeft daarbij ook een UMTS-verbinding die ervoor zorgt dat de verbinding gewaarborgd blijft over grotere afstanden, bv. bij een lange oprit. Tevens kunt u met deze uitvoering gebruik maken van de ingebouwde kWh-meter en de slimme, online functies. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van uw verbruik en het declareren van zakelijke kosten. De nieuwe EVBox Connect App is hierbij een handige tool waarmee u deze functies op afstand kunt toepassen.

Altijd de beste energie voor jou!

✔ De beste deals

✔ De allerbeste service

✔ Altijd groene stroom

Neem contact op!
info@easydura.nl
+31(0)77 850 96 15
Verstuur een bericht

Easydura
Veegtesstraat 41
5916 PG Venlo
 
info@easydura.nl
+31(0)778 509 615
Wat zoek je?

Zakelijk
Zonnepanelen & Installaties
Reiniging
Projecten
Ons team
Contact

Zakelijke markt
Op de zakelijke markt zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Is uw bedrijf ook zo groen?
Easycheck®
Bereken gemakkelijk en snel uit wat de mogelijkheden zijn voor uw huis. Doe de Easycheck en wij nemen contact met u op.

©  Easydura.nl