Zakelijk

Maak jij binnen je bedrijf al gebruik van groene energie?

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaags straatbeeld. Overal waar u kijkt zijn er wel een aantal daken bedekt met deze fantastische energie opwekkers. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het zelf opwekken in tegenstelling tot het afnemen van energie van een energiemaatschappij. De overheid heeft meerdere subsidies- en regelingen in het leven geroepen om steeds meer ondernemers, maar ook particulieren te bewegen tot het verduurzamen van hun bedrijven of woningen. 

Zakelijk

Maak jij binnen je bedrijf al gebruik van groene energie?

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaags straatbeeld. Overal waar u kijkt zijn er wel een aantal daken bedekt met deze fantastische energie opwekkers. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het zelf opwekken in tegenstelling tot het afnemen van energie van een energiemaatschappij. De overheid heeft meerdere subsidies- en regelingen in het leven geroepen om steeds meer ondernemers, maar ook particulieren te bewegen tot het verduurzamen van hun bedrijven of woningen. 

Engineering en projecten

Als verantwoordelijke voor de engineering en projecten staan wij elke dag weer voor mooie uitdagingen.

Uw PV-installatie moet namelijk gedurende vele jaren een hoog rendement opleveren. Een optimaal ontwerp, een realistische simulatie en een goede afstemming van componenten is daarom van groot belang.

Onze componenten bestaan uitsluitend uit A-merken, zodat u kunt vertrouwen op een lange termijnoplossing voor duurzame energie.

Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE)

Asbest verwijderen en zonnepanelen laten installeren is een aantrekkelijke combinatie. Voor agrariërs is een maximale subsidie van € 15.000,- beschikbaar. Voor agrariërs zijn er verschillende subsidies en belasting voordelen van toepassing bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij zoeken graag voor jouw uit wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn.

Bedrijven en non-profit instellingen in de volgende sectoren kunnen in aanmerking komen voor de SDE++
  • De industrie
  • Mobiliteit
  • Elektriciteit
  • Landbouw
  • En de gebouwde omgeving
De voorwaarde is dat er technieken worden toegepast die de CO2- uitstoot reduceren of dat er hernieuwbare energie geproduceerd wordt. Voorheen was er de SDE+ regeling, maar de SDE++ is een stuk breder en stimuleert niet alleen duurzame energieproductie, maar ook co2-reductie. De overheid wil er zo zorg voor dragen dat de energietransitie in Nederland betaalbaar en mogelijk blijft. De SDE+ subsidie 2020 heeft twee openstellingsrondes: voorjaar en najaar. De voorjaarsronde is inmiddels gesloten. Beide rondes kennen drie fases en het totale budget wordt verdeeld op basis van volgorde van binnenkomst. De subsidie stijgt naarmate een aanvraag later wordt ingediend. De subsidie in de laatste fase is het hoogst en per fase ligt vast welke investeringen in aanmerking komen. Wij zorgen dat een aanvraag precies op het juiste moment wordt ingediend. Heb je een grootverbruikersaansluiting groter dan 3 x 80A en kunnen er minimaal 50 zonnepanelen op het dak? Dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een SDE+ subsidie
Belastingvoordeel agrariërs, EIA, KIA

Voor agrariërs zijn er verschillende subsidies en belasting voordelen van toepassing bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij zoeken graag voor jouw uit wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen

Het is voor bedrijven zeker de moeite waard om onderzoek te doen naar zonnepanelen. Binnen 6 tot 8 jaar zijn de kosten voor de aanschaf terugverdient. Bovendien geeft het uw bedrijf een duurzame uitstraling en draagt u bij aan het behoudt van het milieu. Zodra de zonnepanelen op het dak liggen, begint de besparing op de energiekosten al. In de zomermaanden is het zelfs zo, dat er meer energie wordt opgewekt dan verbruikt.Wacht niet langer en doe mee aan het verduurzamen en automatiseren van jouw energie. Want duurzaam ondernemen begint bij ons, omtrent het onderwerp: maatschappij verantwoord ondernemen kunnen we gezamenlijk als draaiende economie ervoor zorgen dat het verduurzaamd. Doet jouw bedrijf ook mee? Plan een adviesgesprek in met onze adviseurs, dit kan zowel telefonisch als op locatie.

Is de zakelijke aanschaf duur?
Er zijn verschillende type zonnepanelen met elk een eigen prijsindicatie. De prijs hangt af van uw wensen. Wat verwacht u precies van de panelen? Hoeveel zijn er nodig om voldoende energie op te wekken? Er zijn meerdere zonnepaneelleveranciers waar u vrijblijvend informatie en een offerte op kan vragen.
Waar is de prijs van zonnepanelen uit opgebouwd?
Materiaalkosten zijn natuurlijk het eerste onderdeel van de prijs. Ook is er montagemateriaal nodig en dat kan voor elk dak anders zijn. Dan komen er nog bekabeling en omvormers bij en de kosten van de installatie. Dat alles bij elkaar vormt het totale kostenplaatje voor de zonnepanelen. Door bij meerdere leveranciers een offerte en advies op te vragen, kunt u investeren in de zonnepanelen die het best bij u passen.
Hoe worden zonnepanelen onderhouden?
Het voordeel van zonnepanelen is dat ze vrijwel geen onderhoud behoeven. Tijdens regenbuien wordt het meeste vuil er vanaf gespoeld. De meeste leveranciers bieden monitoring op afstand, zodat minder energieopbrengst of storingen meteen opgemerkt worden. De zonnepanelen hebben een levensduur van 20 tot 25 jaar. Aangezien u de kosten binnen 6 tot 8 jaar terug hebt verdient, heeft u jaren gratis stroom.
Zonnepanelen agrarische sector
Agrarische bedrijven hebben vaak een veel grotere stroombehoefte. Deze bedrijven hebben het voordeel dat ze over veel beschikbaar dakoppervlak beschikken. De kosten voor de installatie zijn vaak ook niet schrikbarend hoog, omdat er juist veel oppervlak is om ze te plaatsen. Er kunnen ook een flink aantal zonnepanelen geïnstalleerd worden, wat een zeer rendabele opbrengst tot gevolg heeft. Agrariërs hebben het momenteel natuurlijk moeilijk door alle nieuwe regelgeving omtrent het milieu. Door het plaatsen van zonnepanelen dragen ze bij aan vermindering van vervuilende CO2-uitstoot. Het verduurzamen van het bedrijf levert niet alleen voordelen voor henzelf op, maar geeft ook aan dat ze wel degelijk met het milieu begaan zijn.
Wat voor installatie is geschikt voor een agrarische bedrijf?
De meeste stroom op een agrarisch bedrijf wordt overdag verbruikt. Een PV-panelen-installatie is dan ook zeer interessant. PV staat voor Photo Voltaic, wat zoveel betekent als elektriciteit uit zonlicht.

Zakelijk investeren in zonnepanelen

Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om te investeren in zakelijke zonnepanelen. Er zijn meerdere subsidiemogelijkheden waar u aanspraak op kunt maken.
Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om te investeren in zakelijke zonnepanelen. Er zijn meerdere subsidiemogelijkheden waar u aanspraak op kunt maken. Investeren in een duurzaam energieproductiemiddel levert aan de ene kant een besparing op voor de investeerder en aan de andere kant heeft het een positief effect op het milieu. Natuurlijk is het voor een investeerder ook interessant wat de productie aan inkomsten oplevert.

Salderingsregeling teruglevering energie

Voor zowel zakelijke investeerders als particulieren is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenaamde salderingsregeling. Bedrijven en huishoudens kunnen dankzij deze regeling energie terug leveren aan het elektriciteitsnet en ontvangen hiervoor een voordeel op hun energiebelasting.
Voor zowel zakelijke investeerders als particulieren is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenaamde salderingsregeling. Bedrijven en huishoudens kunnen dankzij deze regeling energie terug leveren aan het elektriciteitsnet en ontvangen hiervoor een voordeel op hun energiebelasting. Tot 2023 loopt de salderingsregeling door, zoals die nu is. Na 2023 gaat er een geleidelijke afbouw plaatsvinden. Tegen die tijd zal de kostprijs van zonnepanelen dusdanig gedaald zijn, dat een investering zonder deze regeling ook interessant zal zijn.

RVO Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De RVO helpt ondernemende Nederlanders en beleidsmedewerkers om Nederland economisch sterker en duurzamer te maken. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft subsidie- en financieringsregelingen. De RVO voert deze uit in opdracht van de Europese Unie en een aantal ministeries. De overheid helpt ondernemend Nederland om de bedrijven te verduurzamen op meerdere gebieden, zoals bijvoorbeeld;
  • Plaatsen van zonnepanelen 
  • Investeren in bescherming van de natuur
  • Het realiseren van exportlannen
  • Aanschaf elektrische bedrijfsauto’s
De RVO heeft een Subsidie- en financieringswijzer die u helpt bij het bepalen welke regelingen voor u van toepassing zijn. Door in te vullen wat u precies zoekt en wie u bent, geeft de wijzer u advies op maat. 
 
Hebt u als ondernemer vragen op het gebied van internationaal ondernemerschap, innovatief ondernemerschap of duurzaam en agrarisch ondernemen? De specialisten die werken bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland zetten zich elke dag in om Ondernemend Nederland, maar ook beleidsmedewerkers te helpen. Door het bieden van voorlichting, advies, het juiste netwerk en financiering helpen ze ondernemers vooruit. Ze begeleiden het hele proces, van het opstellen van de regeling tot het bewaken dat de regels en wetten worden nageleefd. 

Afspraak

Advies

Offerte

Installatie

…en besparen!

Roger Pasch
07/04/2023
De mogelijkheden met Bo van Easydura besproken, Vakkundig advies en installatiewerk geleverd, komen afspraak na en de Vakkundige monteurs Burak en Glenn werken ondanks het weer gewoon door, wij zijn met onze zonnepanelen en de nazorg van Easydura zeer tevreden.
Matthijs Timp
07/04/2023
We zijn heel erg tevreden met de installatie van de zonnepanelen door Burak en Glenn Alles snel en netjes gemonteerd en goed geadviseerd aangaande slimme aanpassingen
Hannie Janssen
07/04/2023
Afspraken nagekomen, goed en netjes werk geleverd, vriendelijk.
Ger Rijvers
07/04/2023
Wat een vakkundig bedrijf van begin tot eindmontage helemaal top.Vooral monteur Burak wat een vakwerk levert deze man.
Jeannette Gerrits
07/04/2023
zeer tevreden, binnen ongeveer ½ dagdeel alles geïnstalleerd/aangesloten alles netjes weer achter gelaten.
Wim Roosen
06/04/2023
Ik had me al redelijk goed georiënteerd. Kwam toen bij Easydura uit door vrienden. Direct contact en een overtuigend advies. Passende offerte in no time, meteen akkoord en binnen acceptabele tijd geïnstalleerd 2 mnd geleden. Keurig werk geleverd!! Aanrader!
Teun Linssen
05/04/2023
Geweldige service en vakmanschap!
Paul Gielen
29/03/2023
Prima service. Mooi op tijd. Snel en netjes werk afgeleverd door vriendelijk personeel.
Eric Jongerius
29/03/2023
Vorige week zijn de zonnepanelen geplaatst door Easydura. Zeer tevreden over. Vakkundig en professioneel gelegd door Burak en Glenn. Al met al een 9+beleving! Eric Jongerius
Neem contact op!
info@easydura.nl
+31(0)77 850 96 15
Verstuur een bericht

Easydura
Groethofstraat 18
5916 PB Venlo
 
info@easydura.nl
+31(0)778 509 615
Zakelijke markt
Op de zakelijke markt zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Is uw bedrijf ook zo groen?
Easycheck®
Bereken gemakkelijk en snel uit wat de mogelijkheden zijn voor uw huis. Doe de Easycheck en wij nemen contact met u op.

©  Easydura.nl. Website gemaakt doorSindre.nl